Καριέρα στην Ipsen

 

Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά

Η Ipsen είναι ένας παγκόσμιος βιοφαρμακευτικός όμιλος εταιρειών, με εστίαση στην εξειδικευμένη φροντίδα. Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι ομάδες μας κάνουν τη διαφορά για εκατομμύρια ανθρώπους. Καθώς ανακαλύπτουμε νέες λύσεις για εξουθενωτικά νοσήματα και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ασθενών, το έργο μας είναι γεμάτο προκλήσεις και ανταμοιβές και πάντοτε εξαιρετικά ζωτικής σημασίας.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Μετατρέποντας τις ιδέες σε δράση. Μετατρέποντας το ταλέντο σε αντίκτυπο.

Όλα όσα κάνουμε, σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, έχουν έναν μονοσήμαντο σκοπό: να έχουν πραγματικό αντίκτυπο στις ζωές των ασθενών μας. Κατά συνέπεια παρέχουμε στους ταλαντούχους ανθρώπους μας όλη την υποστήριξη και την εξέλιξη που χρειάζονται για να μετατρέπουν τις ιδέες τους σε δράση. Και η εταιρεία περιμένει από τον καθένα από εμάς να είναι καινοτόμος, συνεργάσιμος και ευέλικτος. Δεν είμαστε μία συνηθισμένη εταιρεία, οπότε είναι φυσικό να προσφέρουμε ευκαιρίες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Δεν σταματάμε ποτέ, γιατί οι ασθενείς μας δεν μπορούν να περιμένουν.

 

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ

Τι είναι αυτό που έχει σημασία για εσάς;

Κάνουμε μία πολύ απλή και ξεκάθαρη συμφωνία με τους ανθρώπους μας, η οποία βασίζεται στο τι είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για την εταιρεία μας και στο τι είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τους υπαλλήλους μας.

Τι είναι αυτό που έχει σημασία για την IPSEN Τι είναι αυτό που έχει σημασία για τους ανθρώπους μας
  • Δεοντολογική ηγεσία υψηλής απόδοσης
  • Δέσμευση και εστίαση
  • Λογοδοσία και επίτευξη αποτελεσμάτων
  • Ισχυρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων τώρα και στο μέλλον
  • Αντικείμενο εργασίας με νόημα και αντίκτυπο
  • Ανταγωνιστικές αμοιβές και αναγνώριση
  • Ευκαιρίες μάθησης, ανάπτυξης και προώθησης της καριέρας
  • Κλίμα φροντίδας για τον εργαζόμενο και ασφαλές περιβάλλον

 

ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

Ανταμείβοντας αυτό που έχει σημασία

Η προσέγγισή μας στις ανταμοιβές είναι απλή και διαφανής. Πληρώνουμε για αυτό που έχει σημασία. Σημασία για εσάς και σημασία για τη δουλειά μας. Τα καινοτόμα και ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά πακέτα συνολικής αποζημίωσης που διαθέτουμε είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την αναγνώριση της συνεισφοράς όλων ανεξαιρέτως των ανθρώπων μας. Σε εναρμόνιση με τους επιχειρηματικούς στόχους μας, η πολιτική αμοιβών ενθαρρύνει την επίτευξη κορυφαίων αποτελεσμάτων, επιβραβεύοντας τις ομάδες και τα άτομα που έχουν ξεχωριστό αντίκτυπο στο έργο της εταιρείας.

 

ΟΦΕΛΗ

Το ενδιαφέρον είναι κολλητικό

Ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους μας όσο και αυτοί ενδιαφέρονται για τους ασθενείς μας. Και κατανοούμε πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής. Έτσι, προσφέρουμε πολύ υψηλού επιπέδου παροχές υγείας και ευζωίας, καθώς και ευέλικτα προγράμματα που μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές περιστάσεις. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσετε μερίδιο στην επιτυχία στην οποία συμβάλατε και εσείς.

 

ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το σωστό περιβάλλον

Όταν η εργασία σας είναι τόσο σημαντική όσο η δική μας, δεν αφήνετε τίποτα να μπει στον δρόμο σας. Ανανεώνουμε διαρκώς τον σχεδιασμό των γραφείων μας, για να σας βοηθήσουμε να έχετε εξαιρετική απόδοση. Οι χώροι εργασίας μας είναι ζωηροί και σύγχρονοι: λουσμένοι στο φυσικό φως, με τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το πιο σημαντικό, όμως, από όλα είναι ότι εργαζόμαστε σε διαπολιτισμικές ομάδες που αλληλοϋποστηρίζονται, καθώς μοιράζονται τις ιδέες τους και τις γνώσεις τους.

 

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

Επιτυγχάνοντας τη σωστή ισορροπία

Γνωρίζουμε ότι οι επιτυχημένοι άνθρωποι χρειάζονται μία υγιή ισορροπία ανάμεσα στην εργασία τους και τη ζωή τους. Προς την κατεύθυνση αυτή, παρέχουμε ευέλικτες δυνατότητες απομακρυσμένης εργασίας όπου αυτό είναι εφικτό, καθώς και ένα μεγάλο εύρος αθλητικών εγκαταστάσεων, κοινωνικών δραστηριοτήτων και υπηρεσιών προς τους υπαλλήλους μας στις τοποθεσίες των βασικών εγκαταστάσεών μας.

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Εταιρική φιλοσοφία υψηλής απόδοσης

Όλοι οι εργαζόμενοι στην IPSEN απασχολούνται σε προγράμματα που κάνουν πραγματικά τη διαφορά για τους ασθενείς μας σήμερα και στο μέλλον. Η απόδοσή σας και η ανάπτυξή σας θα αποτελέσουν προσωπικό στοίχημα για όλους μας. Μόνο πέρυσι, παρείχαμε γύρω στις 127.000 ώρες εκπαίδευσης παγκοσμίως.

Η εταιρική μας φιλοσοφία επιδιώκει την καταπολέμηση της πολυπλοκότητας και της γραφειοκρατίας. Κινούμαστε γρήγορα και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Έχουμε δημιουργήσει ένα πλαίσιο απόδοσης, το οποίο εστιάζει την εξέλιξή σας στα πράγματα εκείνα που θα έχουν τον μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο στους στρατηγικούς στόχους μας και στις προσωπικές επιδιώξεις σας.

Φυσικά, ένα σχέδιο μπορεί να ευοδωθεί μόνο εάν όλοι οι εμπλεκόμενοι επιδείξουν υπομονή και επιμονή. Όλοι οι ηγέτες μας, σε ολόκληρο το εύρος του αντικειμένου της εταιρείας, λογοδοτούν ως προς τη διασφάλιση του ότι οι ομάδες που βρίσκονται υπό την ευθύνη τους είναι διαρκώς εστιασμένες στη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση. Η ανάπτυξή σας θα αναγνωρίζεται μέσα σε κάθε έτος μέσω συνεχούς κριτικής και συμβουλευτικής υποστήριξης. Με τον τρόπο αυτό, όλοι μπορούμε να βελτιωνόμαστε σε καθημερινή βάση για τους ασθενείς μας.

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Άτομα με υψηλή κινητικότητα

Η δουλειά μας έχει να κάνει με την ταχύτητα της υιοθέτησης των καινοτομιών. Οι άνθρωποί μας έχουν στη διάθεσή τους πολλές ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη μέσω διεθνών αναθέσεων και έξυπνης συνεργασίας σε όλες τις λειτουργίες και τους τομείς. Δίνουμε στους ανθρώπους μας τη δυνατότητα να ενεργούν ως επιχειρηματίες, επιζητώντας σε κάθε περίπτωση την επίτευξη προστιθέμενης αξίας, με την ανάληψη προσωπικής ευθύνης για τη δεοντολογική ολοκλήρωση της εργασίας τους. Καθένας από εμάς καθοδηγείται από μία εσωτερική επιθυμία για μάθηση, ανάληψη ρίσκου, επίλυση προβλημάτων και γρήγορη μετάβαση στην ενασχόληση με την επόμενη πρόκληση.

 

ΠΡΟΦΙΛ

Γνωρίστε τις ομάδες μας

Σας παρουσιάζουμε κάποιους από τους καταπληκτικούς ανθρώπους της Ipsen, οι οποίοι εργάζονται στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, τον εφοδιασμό, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, και τις υποστηρικτικές λειτουργίες, για να κάνουν καλύτερες τις ζωές των ασθενών μας.

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ανανέωση 07/11/2018