Η Ipsen με μία ματιά

Η Ipsen είναι ένας παγκόσμιος βιοφαρμακευτικός όμιλος που εστιάζει στην καινοτομία και την Εξειδικευμένη Φροντίδα. Η Ipsen διαθέτει επίσης καλά εδραιωμένη και επιτυχημένη παρουσία στα Καταναλωτικά Προϊόντα Υγείας.

SH-ipsen-group
Alimos-office-1024x683-2

Η Ipsen στην Ελλάδα

Η παρουσία μας στην Ελλάδα χρονολογείται από το 1979.

Στρατηγική

Η φιλοδοξία της Ipsen είναι να καταξιωθεί ως ηγέτιδα εταιρεία βιοτεχνολογίας παγκοσμίως, με εστίαση στην καινοτομία και την Εξειδικευμένη Φροντίδα.

ipsen-strategie
Ipsen-historique

Ιστορικό

Από την ίδρυσή της το 1929 από τον Henri Beaufour, η Ipsen έχει αναπτύξει και διαθέσει στους ασθενείς μία ευρεία γκάμα προϊόντων στους τομείς των καταναλωτικών προϊόντων υγείας, της ογκολογίας, των νευροεπιστημών και των σπάνιων νοσημάτων. Μάθετε περισσότερα γύρω από την ανάπτυξη του ομίλου: το παγκόσμιο αποτύπωμά μας, τις εξαγορές μας, τους εταίρους μας, τις επιστημονικές συνεργασίες και τις καινοτομίες μας.

Παγκόσμια παρουσία

Τα φάρμακα του Ομίλου Εταιρειών της Ipsen χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 115 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγκαταστάσεις εμπορικής λειτουργίας, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D): το εκτεταμένο και διαφοροποιημένο γεωγραφικό μας αποτύπωμα μας επιτρέπει να καλύπτουμε τις ανάγκες των ασθενών.

SH-locations
Τελευταία ανανέωση 07/11/2018