Ογκολογία

O καρκίνος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας, προκαλούμενος από μία δυσλειτουργία κάποιων από τα κύτταρα του οργανισμού. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη, τον καρκίνο του μαστού, το νεφροκυτταρικό καρκίνωμα και τους νευροενδοκρινείς όγκους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Ο καρκίνος του προστάτη είναι η ο πιο συχνά εμφανιζόμενος καρκίνος σε άνδρες ηλικίας άνω των 50 ετών και αποτελεί τη δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου μετά τον καρκίνο του πνεύμονα. Μάθετε περισσότερα για την πάθηση, τη διάγνωσή της και τις διαφορετικές θεραπευτικές επιλογές που είναι διαθέσιμες.

KΑΡΚΙΝΟΣ TOY MAΣTOY

Σήμερα, ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο συχνά εμφανιζόμενη μορφή καρκίνου στις γυναίκες παγκοσμίως. Σε ετήσια βάση, προστίθενται περίπου 1,7 εκατομμύρια νέα περιστατικά.1 Παρά το ότι δεν αποκλείεται ο καρκίνος του μαστού να προσβάλλει και άνδρες, ανιχνεύεται σχεδόν αποκλειστικά σε γυναίκες.

ΝΕΦΡΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ

Το νεφροκυτταρικό καρκίνωμα (ΝΚΚ) αντιπροσωπεύει το 2%-3% όλων των περιστατικών καρκίνου. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη νόσο, τη διάγνωση και τις θεραπείες της.

ΝΕΥΡΟΕΝΔΟΚΡΙΝΕΙΣ ΟΓΚΟΙ

Οι νευροενδοκρινείς όγκοι απαντώνται συχνότερα στη γαστρεντερική οδό. Ορισμένες φορές ασυμπτωματικοί, μπορούν να εκκρίνουν μεγάλες ποσότητες ορμονών, οι οποίες επηρεάζουν τις οργανικές λειτουργίες του σώματος και μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο πεπτικό σύστημα, απώλεια σωματικού βάρους, ερυθρότητα του δέρματος και εξάψεις. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη σπάνια ενδοκρινή νόσο, τη διάγνωσή της και τις διαφορετικές θεραπευτικές επιλογές που είναι διαθέσιμες.