Νευροεπιστήμες

Νευροεπιστήμη είναι η μελέτη του κεντρικού νευρικού συστήματος, η οποία μπορεί να ευθύνεται για πολύ εξουθενωτικές κινητικές διαταραχές που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής και την ανεξαρτησία των ασθενών

Αισθητική Ιατρική

Ήλιος, καπνός, διαταραχές ύπνου ή αϋπνία: Με την πάροδο των ετών και εξαιτίας πολλών παραγόντων, το δέρμα γηράσκει και εμφανίζονται ρυτίδες. Με την Ipsen, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη γήρανση του δέρματος, τους επαγγελματίες υγείας που εξειδικεύονται στην αντιμετώπισή της, καθώς και για τα διάφορα μέτρα που μπορούν να ληφθούν για την αντιμετώπιση των ρυτίδων.

Σπαστικότητα

Διάφορες παθήσεις μπορεί να ευθύνονται για τη σπαστικότητα, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, του αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου (ΑΕΕ), του τραυματισμού της κεφαλής, της πολλαπλής σκλήρυνσης και της εγκεφαλικής παράλυσης. Καθώς βρίσκονται σε μόνιμη κατάσταση συστολής, τα σπαστικά άκρα χάνουν την ευκαμψία τους, προκαλώντας πόνο και προβλήματα κινητικότητας στους πάσχοντες. Η Ipsen έχει μακρά ιστορία ανάπτυξης θεραπειών για τη σπαστικότητα. Μάθετε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις αιτίες της πάθησης, τις μεθόδους διάγνωσης και τις διάφορες θεραπευτικές επιλογές που είναι διαθέσιμες.